Miten saavutamme tavoitteemme

with Ei kommentteja

1. Meidän on yhdistyttävä isoksi kansanliikkeeksi. beach-1176270_640

Miksi? Koska erilliset pienet ryhmät koetaan ”yksittäistapauksiksi” eikä heiltä saa todellista mandaattia. Meitä tulee olla 1 – 2 miljoonaa suomalaista, jotka haluavat suuren muutoksen, tällaisella joukolla on voimaa. Lukumäärä pitää kyetä myös uskottavasti dokumentoimaan. Kun meitä on edellä mainittu määrä yksimielisiä suomalaisia mukana, saamme valtaa. 

2. Haemme kotimaisia ja ulkomaisia kumppaneita. 

Miksi? Kotimaisista kumppaneista meille erityisen tärkeää olisi saada mukaan sellaiset ryhmät kuten, yrittäjät, työntekijät, maatalouden harjoittajat, työttömät, noin 1.000.000 köyhää, poliisi ja puolustusvoimat. 

Ulkomaisia tahoja meille on jo alustavasti ilmoittautunut niin Aasiasta kuin Euroopasta. Tulemme saamaan kansainvälisen verkostomme kautta näkyvyyttä ja tietoja, joista viranomaiset vaikenevat. 

3. Saatamme poliitikkojen ja virkamiesten toimet ja teot riippumattoman tuomioistuimen tarkasteltavaksi. 

Haemme riippumattoman tuomioistuimen käyttöömme joka kotimaastamme ns. ”Common law court” käsitteen kautta. Samanaikaisesti haemme mahdollisuutta kansainvälisen oikeuden universaaliperiaatteen nojalla nostaa kanteita kansanliikkeellemme ystävällismielisten valtioitten tuomioistuimissa. 

4. Tiedottaminen 

Paljastamme globaalistien ja muitten väärintekijöitten teot niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Pidämme kansalaiset ajan tasalla mitä todellisuudessa tapahtuu ja miksi.