Jukka Davidsson

with Ei kommentteja

Olen mukana ME KANSA kansanliikkeessä, koska ensinnäkin allekirjoittaneen orastava ja vauhdilla kasvanut yrittäjänura katkaistiin OP ryhmän toimesta syksyllä 1992 . Pankki anasti allekirjoittaneen omaisuuden sulkemalla pankkitilit ja lopettamalla yhteistyön. Juristini keskusteli OP ryhmän pääjuristin kanssa ja ilmoitti allekirjoittaneelle, että pankki on päättänyt laittaa yritykseni konkurssiin eikä mitään ole tehtävissä. Tulin myöhemmin ymmärtäneeksi, että valtiolla ja pankeilla oli salainen suunnitelma, joka sinetöitiin sopimukseksi lokakuussa 1993.

Ihmettelin koko ajan mitä oikeastaan tapahtui, koska talouden ymmärtäjänä ja yrittäjänä en voinut yhdistää tapahtumia ymmärrykseeni tai mihinkään talouden teoriaan. Aloin siis tutkimaan sitä, mitä tapahtui. Omat tutkimukseni alkoivat 1997. Tämä prosessi on vienyt minut mukanaan ja olen kirjoittanut aiheesta isänmaanryöstäjät nimellä kulkevan dokumentaation. Olen myös todistanut sen, että kyseinen prosessi sisältää varsin raskaita rikoksia. Pahimmasta päästä nimetäkseni, rikokset ihmisyyttä vastaan, salainen sopimus vuodelta 1993 todistaa maan historian suurimman petosvyyhden, väitetty valuuttalaina tappio on kirkas petos jne. Rikoksiin syyllistyneet ovat välttäneet kaikki rikossyytteet ja tuomiot.

Myöhemmät tutkimukseni ovat osoittaneet selvästi toteen sen, että pankkikriisi oli syvällisesti paljon enemmän kuin talouden tuhoa. Se oli vallan kolmijaon siirtäminen yksiin ulkomaisiin käsiin. Se oli koko yhteiskunnan rakenteen muuttaminen ihmiskeskeisestä mallista rahan kunnioittamiseen. Se oli lisäksi alku koko Suomen siirtämisestä kansanvälisen pankkiirimafian käsiin. Globaalistit ottivat vallan Suomessa.

Suomen itsenäisen aseman ja harjoitetun politiikan suunta epäsuotuisaan suuntaan on tullut ilmi niin talouden termein kuin myös sosiaalisin mittarein. Olemme globalisaation kautta tulleet kaapatuksi sotilaallisesti, taloudellisesti ja poliittisesti kansainvälisen rikollisryhmän käsiin. Tämän rikollisryhmän jäsenet kulkevat liituraitapuvuissaan Lontoon Cityssä ja Wall Streetin syövereissä. Heidän tavoiteohjelmansa sisältö suhteessa isänmaahamme on kammottava. He haluavat tuhota Suomen täydellisesti. Viimeisin villitys näyttäisi olevan Nato kiimakkojen halu saattaa Suomi sotatantereeksi.

Edellä lyhyesti kerrotut perustelut miksi haluan olla mukana ME KANSA kansanliikkeessä palauttamassa isänmaatamme kansalaisille. Lisäksi olen vannonut sotilasvalani ja sen sitovuuden ja sisällön oma tulkintani poikkeaa ilmeisesti olennaisesti puolustusvoimien ylimmän johdon tulkinnasta. Ainakin toimintatapamme ja tavoitteemme poikkeat olennaisesti toisistaan.

Terveisin Jukka Davidsson

P.S. Tämä osio sivuistamme on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat kirjoittaa oman näkemyksensä osallistumisesta. Julkaisemme näitä kertomuksia joko nimimerkillä tai omalla nimellä, valintanne mukaan. Sivuston ylläpitäjänä meidän tulee kuitenkin tietää nimimerkin takana olevan henkilöllisyys.