ME KANSA tiedottaa

with Ei kommentteja

1.6.2016

ME KANSA kansanliike tiedottaa

Uusi sivusto on nyt käytössämme. Toivomme sen saavuttavan laajan foorumin niin kirjoittajille kuin myös lukijoille. Tämä on siis ensisijaisesti tarkoitettu niille suomalaisille, joiden mielestä maassamme harjoitettu politiikka ja hallinto tarvitsee kipeästi muutosta. Suomi, isänmaamme, tulee pelastaa globaalistien käsistä.

Seuraavassa muutamia keskeisiä asioita meille kaikille:

  1. ME KANSA on kasvatettava suureksi kansanliikkeeksi ja meidän on kyettävä todentamaan osallistujien ja samaa mielipidettä jakavien määrä. Tällä ja vain tällä keinolla saamme valtaa.
  2. Meidän on aika alkaa vaatia perusteluita vastuussa olevilta henkilöiltä. Tämä ei sen takia, että saisimme vastauksia tai vastaukset olisivat  rehellisiä, vaan tulevaisuuden varalle. Se päivä nimittäin koittaa, jolloin kyseiset hallinnossamme huseeraavat globaalistit joutuvat vastaamaan teoistaan tuomioistuimessa.
  3. Meidän kaikkien on muutettava toimintatapojamme. Jätetään FB vain tiedottamiseen ja ryhdytään tekemään töitä. Jos haluamme muutoksen, se meidän on haettava.
  4. Natoon liittyminen ja Venäjän mustamaalaaminen liittyy vain ja ainoastaan siihen, että tietyt tahot Suomessa toimivat vieraan vallan agentteina maassamme. Valitettavasti nämä globaalia agendaa ajavat tahot ovat päässeet valtion johtoon ja ovat miehittäneet kaikki keskeiset vallan kolmijakoon liitettävät asemat. Nämä henkilöt ajavat Suomea konfliktiin Venäjää vastaan, joten lienee viisasta varata näille voimille etuoikeus ryhtyä aseisiin ja juosta rajalle ”opettamaan Venäjälle” käytöstapoja. Me suomalaiset, ei niin innokkaat sotakannattajat, voimme irtisanoutua tästä projektista kokonaan.
  5. Euroopan Unioni vetelee viimeisiään. Sitä yritetään kuitenkin pitkittää kaikin keinoin. Suomessa olisikin hyvä järjestää kansanäänestys siitä, kuka on vastuussa EU aikana otetuista vastuista. Niitä on kertynyt nyt noin 150 mrd. euron määrä veronmaksajille. Siis ne, jotka haluavat jatkaa EU:n jäsenenä joutuvat antamaan omavelkaisen takauksen ko. vastuitten maksamiseen ja EU vastaiset henkilöt vapautetaan ikiajoiksi kyseisistä vastuista.

Hyvällä yhteistyöllä kohti valoisaa huomista.