Krisse Holmberg

with Ei kommentteja

Me Kansan löysin, kun etsin tapoja vaikuttaa asioihin. Menipä alkuun kansanliikkeet sekaisinkin, mutta sattuma osoittautui positiiviseksi virheeksi, josta tuli pysyvä sellainen.

Kuta tai mitä olen.. Toimin itsenäisesti monessa Kansanliikkeessä ja keskusteluryhmissä nykytilanteen tiimoilta. Uutisoinneissa käytän edellä mainittujen lisäksi vuosia sitten perustamaani Suomen valkoiset – sivua sekä Hyvänolon nurkkaus ryhmääni. Tavoitan omien portaalieni kautta tuhansia lukijoita päivittäin. Muiden ryhmien keskusteluissa ja avauksissa julkaisuni peitto on kymmeniä tuhansia lukijoita.

En voi enempää olla huolissani kansamme puolesta ja siitä, että hyvinvointiamme romutetaan määrätietoisesti ja ylitsemme kävellään. On huolestuttavan paljon keskusteluita mm. maasta pois muutosta. Muuttoliike on vahvistunut niin suomalaisten, kuin tiettyjen muidenkin Euroopan maiden kansalaisten keskuudessa, näin tapahtuessa tämä tuo eteemme kestämättömän tilanteen.

Ollessani päivittäin ihmisten kanssa ruohonjuuri tasolla, vertaistukena ja eri aiheiden parissa. Minun on hyvä havainnoida, kannustaa ja uutisoida merkityksellisistä asioista. Unohtamatta sitä, että olen tavallinen suomalainen äiti ja tarvon arkisessa arjessa rintarinnan sisarten ja veljien kanssa, samojen ongelmien ja epäkohtien äärellä.

Jos on jotain, mitä voin tehdä enemmän asioiden eteenpäin saattamiseksi, sen teen mielelläni Suomen kansan hyväksi.

Olen työskennellyt hyvin monialaisesti yritysmaailmassa, julkishallinnossa, vakuutusyhtiössä ja erilaisissa konsulttitehtävissä sekä EU- kehityshanke yhteistyössä, mutta myös tuiki tavallisena hoitajana, mikrotukihenkilönä ja kaupantätinä, jopa puhelinmyyjänä useita kertoja.

Tiedän mitä on puskea montaa työtä ja opiskella yhtä aikaa, hoitaa lasta ja saada samanaikaisesti pidettyä yksin ruokapöydässä ja katto päänpäällä laskun maksun ohella. Tiedän myös senkin, kuinka armoton virasto maailmamme on kun heikko hetki koskettaa. Tiedän mitä on menettää koti ja yritys, sekä sen myötä kaikki muu.  

Kokemukseni pohjalta vahvuuteni on olla vertaistukena ja auttajana muunkin kuin päihde- ja mielenterveyshoitajan koulutuksen kautta. Rohkeana ihmisenä uskallan myös sanoa ei, silloin kun kohtaan vääryyttä ja kaivan kiven ja kannon löytääkseni totuuden. Ihmisen ja yhteisön hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeää ja tulee olemaan. Ruohonjuuri tasolta löytyy tekemisen ja osaamisen makua.


Koulutukseni on muotoutunut arjen sanelemana arjen vaatimusten mukaan.. Merkantti, Auktorisoitu vakuutusedustaja, Datanomi, Maaseudun kehittäjä ja Lähihoitaja. Tänä päivänä työtäni siivittää hyväntekeväisyys ja yhteiskunnan kehittäminen. 


Teen kansalaistyötä 12 h/ vrk 7 pv/ viikossa. Teen tämän palkatta, omasta tahdostani. Sillä en osaa olla tekemättä työtä, mutta menetin mahdollisuuteni yritykseni ja loukkaantumisen myötä olla täysivaltainen kansalainen.