Avoin varoitus kansalaisille

with Ei kommentteja

21.7.2016

Kansainväliset ikävät tapahtumat ovat täyttäneet viimepäivinä median otsikot. Ikävä kyllä suomalainen media kieriskelee tässä paniikkipornossa ilman minkäänlaista älyllistä analyysia tai ymmärrystä miten tämä liittyy Suomeen.

Omalta osaltani aion tässä lyhyessä kirjoituksessani antaa kolme varoitusta kansalaisille. Toki on niin, ettei näistä mistään mahdollisesta vaarasta voida olla sata prosenttisen varmoja. On kuitenkin perusteltua syytä olettaa, että jotain tulee tapahtumaan.

  1. Isku atomiaseella

Eilen päivätyllä kirjoituksella Gordon Duff antoi varoituksen kirjoituksellaan Duff on Rense: Nuclear Threat on America, the Hard Proof By Gordon Duff, Senior Editor  on July 20, 2016 siitä, että välitön atomiaseisku on valmisteilla ISIS:n toimesta. Tämä isku toteutetaan Yhdysvalloissa, Euroopan jossain valtiossa tai Venäjällä. Iskuja voi olla myös useita.

  1. Matkustuskielto Kreikkaan

Nizzan 14.7.2016 (7+7/7) tapahtuneen iskun, jossa menehtyi ensitiedon mukaan 77 ja myöhemmin vahvistetun tiedon perusteella 84 (77+7=84) henkilöä, jälkeen kadulla olevalla sähköisellä ilmoitustaululla oli valokuvattuna päiväys 23.7.2016. Samassa valokuvassa oli tienviitta osittaen Acropolikseen. Toisin sanoen saattaa olla jotain tapahtumassa Kreikassa lauantaina. Kannattaa siis välttää ainakin Ateenaa kyseisenä päivänä.

  1. Matkustuskielto Turkkiin

Venäjä on antanut viranomaisille välittömän oikeuden kieltää kansalaisiaan matkustamasta Turkkiin. Tällä he aikovat minimoida mahdolliset kansalaisiinsa kohdistuvat menetykset. Yhdysvaltojen laivasto on alkanut liikehtiä erityisesti Mustalla merellä siten, että on syytä epäillä Yhdysvaltojen valmistelevan hyökkäystä Turkkiin. Muutenkin Turkin ja Yhdysvaltojen välit ovat erittäin kireät tällä hetkellä.

Toivon olevani väärässä jokaisessa yllämainitussa kohdassa. Paine kansalaisia kohtaan on tällä hetkellä sietämättömällä tasolla.

Kaikille turvallista ja hyvää kesänjatkoa.