ME KANSA kansanliikkeen tiedote 24.11.2016

with Ei kommentteja

24.11.2016

ME KANSA kansanliikkeellä on ilo julkistaa yhteistyö MEP Paavo Väyrysen perustaman Kansalaispuolueen kanssa. Tämä liitto on luonteeltaan strateginen ja välttämätön. ME KANSA kansanliike jakaa samat huolet ja ennen kaikkea samat keskeiset tavoitteet Kansalaispuolueen kanssa. Tilannekuvamme on yhtenevä ja jaamme saman syvän huolemme Suomessa harjoitettavasta politiikasta. 

Toteamme, että tämä liitto on erittäin strateginen. Se on alku suurelle vyörylle. Sotilaallisin termein kuvattuna meillä, siis kansalaisilla, on nyt käytettävissään täsmäohjus, todellinen bunkkerin tuhoaja, jolla voimme iskeä globaalistien hermokeskukseen. Tämän tulemme tekemään, kaikki yhdessä.  

Samalla voimme iloisina julkistaa, että Kansalaispuolue on kutsunut ja nimeää tässä vaiheessa asiantuntijajäsenikseen, meitä kaikkia edustamaan, kolme henkilöä. Nämä ovat: 

Jukka Davidsson, ekonomi, Pälkäne

Timo Isosaari, agronomi, Nokia

Jarmo Ekman, KTM, Helsinki 

Aikatauluun liittyy muutamia asioita. Tämä yhteistyö tulee voimaan välittömästi. Toimimme yhteisten, siis myös omien, tavoitteitten saavuttamiseksi yhteisrintamassa. Samalla haastamme mukaan kaikki ne ryhmät, joiden kanssa olemme pitäneet yhteyttä aiemminkin. Nyt on yhteistyön hetki.

 

Aikatauluun liittyy erityinen ja VÄLITÖN toive meille kaikille. Kansalaispuolueen tulee saada kokoon kannattajakortit. Käykää kansalaispuolueen sivuilla ja klikatkaa itsenne kannattajakorttisivulle. Täyttäkää kortti omalta osaltanne ja pyytäkää täytettävät tiedot lähipiiriltänne omiin kortteihinsa. Allekirjoittakaa jokainen omat korttinne. Lähettäkää ne pyydettyyn ositteeseen.

 

Paavo Väyrynen

Pohjantie 34

94400 Keminmaa

 

MIKSI VAIVAUTUA: 

  • Et menetä mitään!
  • Lue tarkasti tämän tiedotteen ensimmäinen ja toinen kappale! Jos haluamme voittaa globaalistit ja murtaa heidän rakentamansa muuri niin tässä on keino! Tulette näkemään muutamien kuukausien sisällä tuloksia.
  • Kansalaispuolue tulee saada tarkastettavaksi ja liitettäväksi puoluerekisteriin lähitulevaisuudessa.
  • Menestyksen eteen tulee toimia ei odottaa. 

Kysymykset: Jukka Davidsson, jukkad57@gmail.com, 044-5100082