Hyvää Joulua kaikille

with Ei kommentteja

23.12.2016

Vuosi 2016 alkaa olla jo takana. Olemme todistaneet kansanliikkeen tarpeellisuuden silmiemme edessä tapahtuvalla Suomen tuhoamisella. Tämä toiminta tulee jatkumaan vielä jonkin aikaa mutta tulee muuttumaan. Isot voimat ovat nyt liikkeellä. Sen voimme nähdä kaikkialla.

Vuosi 2017 on Suomen kohtalon vuosi. Nyt ottavat mittaa toistaan globaalisti eliitti ja kansa. Meitä on ainakin lähes 5 miljoonaa ja heitä kourallinen. Meitä on puolustusvoimien kantava runko ja heitä muutama johtaja. Meitä on poliisin työtään tekevä majoriteetti ja heitä joitakin ylipäällystön edustajia. Me emme voi hävitä.

ME KANSA kansanliike näkee oman mahdollisuutensa koittaneen. Tulemme esiin enenevässä määrin vuoden 2017 alusta lähtien. Emme räyhää emme riehu, otamme vain sen mitä meille kuuluu. VALLAN vain haemme itsellemme.

Toivomme kaikille oikein LÄMMINTÄ JA HYVÄÄ JOULUA SEKÄ KANSANVALLAN VUOTTA 2017.