Kotia odottaa 2,2 miljoonaa suomalaista

with Ei kommentteja

 

29.1.2017

Yhteiskunnallista kansalaisista välittävää kotia odottaa noin 2,2 miljoonaa kanssasisartamme ja -veljeämme. Älkäämme jättäkö heitä. Toivotetaan heidät  tervetulleiksi ME KANSA kansaliikkeeseen.

ME KANSA kansanliikettä seuraa tällä hetkellä reilusti yli 50.000 kansalaista. Osa heistä toki on vastapuolen, omasta tulevaisuudesta huolissaan olevia, edustajia. Nämä henkilöt eivät ole perusteetta huolissaan, vaan aito ongelma heille on rikosoikeudellinen vastuu. Voimme todeta, että tämä huoli nousee kolmesta syystä. Tässä joukossa on selkeitä teon suorittajia, siis teon joka on rikosoikeudellisesti säädetty. Toinen ryhmä on tekijöitten lähellä olevia tahoja siis henkilöitä, jotka tiesivät tai heidän olisi pitänyt tietää, että meneillään on rikos. Kolmannessa ryhmässä on erityisesti laillisuusvalvojat, ylimmät poliisivirkamiehet, ministerit, kansanedustajat näitten avustajat, oikeuslaitoksen sekä syyttäjälaitoksen virkamiehet, jotka ovat hiljaa hyväksyneet rikosten tekemisen.

ME KANSA kansanliike käyttää jo nyt merkittävää valtaa, vaikka emme ole hallituksessa tai eduskunnassa. Tämä johtuu siitä, että mielipidettämme kuunnellaan ja se otetaan huomioon.

Arvoisat kanssa kansalaisemme, meitä siis seuraa aktiivisesti tällä hetkellä yli 50.000 henkilöä. Suomessa on noin 4,44 miljoonaa yli 18 vuotta vanhaa äänioikeutettua henkilöä. Viimeisimmän tilaston mukaan yli 50 prosenttia äänestäjistä ei enää tiedä kenen puolueeseen kuuluisi. Kuulukaan epäpoliittiseen ME KANSA kansanliikkeeseen. Otetaan valta poliitikko vapaalta alustalta. Ei kieroilua tai peliä vaan rehellistä kansalaisia kunnioittavaa hallintoa. Kieroilevat rikolliset poliitikot tutkintaan ja leivättömän pöydän ääreen. ME KANSA siis me suomalaiset näytämme mihin pystymme… otamme takaisin sen mikä kansalle kuuluu.

ME KANSA kansaliike heittää kaikille haasteen. Tuo mukanasi 10 seuraajaa ja pyydä näitä kymmentä tuomaan omat 10 mukanaan ryhmään. Lukekaa mitä kirjoitamme. Tässä ryhmässä löytyy osaamista ja suoraselkäisyyttä.

ME KANSA kansanliike